Beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel dienstverleners/verzekeringsadviseurs

Sinds 2014 is in de wet op het financieel toezicht (Wft) een algemene zorgplicht voor financieel dienstverleners verankerd. De maatschappij verwacht een toenemend hoge professionaliteit van uw dienstverlening. Uw aansprakelijkheid ontwikkelt zich in gelijke richting, wat ook tot uiting komt in de duizenden klachten die jaarlijks bij Kifid worden ingediend. Uw aansprakelijkheid kunt u nauwelijks beperken, dus een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een ‘must’ voor de continuïteit van uw onderneming.
 

Hoe kiest u de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Protectie van uw kantoor en portefeuille vraagt om volledige dekking van uw beroepsaansprakelijkheid. Uw verzekering dient allereerst dekking te bieden voor de Wft-vergunningplichtige activiteiten. De verzekerde bedragen dienen minimaal te voldoen aan de gestelde verplichtingen, maar in veel gevallen is het raadzaam om hogere bedragen te verzekeren. Ook eventuele niet-vergunningplichtige activiteiten dienen uiteraard afgedekt te worden.
Koekenberg Van Vuuren beschikt over de benodigde expertise en deelt die graag met u. Zo krijgt u de zekerheid dat uw aansprakelijkheid – en daarmee uw onderneming - daadwerkelijk goed beschermd is.

Download hier uw offerteformulier ter verkrijging van een volledig uitgewerkt verzekeringsvoorstel.

Download offerteformulier ›

Bereken uw premie

Omzetcategorie *
Te verzekeren bedrag *
Captcha *

Typ bovenstaande code over.

Vraag uw offerte aan

Bedrijfsnaam *
Bedrijfsactiviteiten *
Uw naam *
Emailadres *
Adres *
Postcode + Woonplaats *
Website
Captcha *

Typ bovenstaande code over.
Opmerking